ro | en

Interaktív előadás gyerekeknek

Nagy sikert aratott a gyerekek körében a XIX. Ditrói Falunapok második napján szervezett Disney hercegnők című interaktív előadás, amely produkciót a nagysikerű Disney mesék hősei inspiráltak.

 Páli Petra és tánckara, Fogtündér és Jázmin hercegnő egy csodálatos produkciót varázsoltak a kicsik és nagyobbak bevonásával, együtt énekeltek, táncoltak, buborékot, lufit fújtak a színpadon. A népszerű Disney slágerekkel és játékos tánccal sok-sok kisgyerekből sikerült egy kis időre hercegnőt varázsolni. Az ajándék lufik, üveggolyók, a hercegnő ruhába öltözött fellépőkkel való közös fényképezés tette felejthetetlenné az előadást a gyerekek számára.


Egyesületünk kiemelt figyelmet szentel arra, hogy a gyerekeknek is szórakozási lehetőségeket biztosítson, a községben nem nagy gyakorisággal tudnak megvalósulni, ehhez hasonló gyerekelőadások, ezért is volt fontos ezen projekt megvalósulása. 


Az előadás létrejöttéhez elengedhetetlen volt Hargita Megye Tanácsának a 2.200 lejes és Ditró Község Önkormányzatának a 840 lejes támogatása, ezúton is köszönjük szépen a támogatást.
 
Ditrói Kulturális Egyesület

2022 © TURINFO-DITRÓ.  Készítette: repyx